Dagens skitfula plastskor

Butiken verkar vara väldigt medveten om att skorna är skitfula! =)





Dan före dan

Idag åker mamma och sin väninna till Stockholm och Jakob ska bort på fest. Så ikväll kommer jag sitta helt ensam här hemma och inte göra ett piss! Jag kommer nog ändå vara ganska trött eftersom att jag och Bodil ska gå på ett zumba-pass ikväll! ;)

Idag är jag otroligt glad då det äntligen har börjat töa, och imorgon åker jag till Göteborg för att gå på världens mest erotiska inflyttningsfest. Så löd i alla fall temat från början, men det togs bort ganska fort!

Hittade tre bilder från 2008 där en kvinna ska lära män att strippa! Gosh...







En big nasty

Mys! =)





Aaaw




David, den utvalde!

Förra veckan skickade jag flera mejl till Maria som är lärare inom Ekonomistyrning 1 och frågade henne om flera saker jag ville ha hjälp med. På den kommande lektionen via telebild nämnde hon att någon Daniel från Lidköping hade mejlat henne flera gånger. Det var jag, fast hon sa fel namn. Fast först var hon bestämd med att det var en Daniel hon hade skrivit mejlat med men där hade hon fel!

(Eftersom att kursen är på distans träffar vi aldrig våra lärare utan ser endast dem via tv).

Hur som helst, idag på lektionen ställde hon en fråga som jag svarade på då ställde hon en följdfråga och avslutade den med att nämna mitt namn! Hon säger själv att hon har svårt för namn men mitt fastnade tydligen. Och det märkliga var att hon visste att det var jag av alla som svarade på frågan. Hon berättade att jag är den ende av alla de elever på samtliga lärcentra som hon kan namnet på.

Hjälp.



Visst är jag snygg? ;)




Vår välklädda torsdag!

Det har blivit lite av en tradition att vara finklädd i skolan på torsdagar så därför var det ingen idé att försöka dra på sig en huvtröja! Erika var så stilig i sin kavaj :)

Fick en bunt med tulpaner av farmor igår vilket var mycket uppskattat. Våren är kommen :)




xoxo



Lill-lördag

Har gjort:
Räkneövning i skolan
Fikat hos farmor
Handlat med farmor
Varit på glasbanken

Ska göra:
Slinga lillebrors hår
Kolla föreläsningar

Borde göra:
Gå på Friskis & Svettis danspass ikväll
Kolla ännu fler föreläsningar








Tisdagen i bilder

Eftersom att internet inte ville att jag skulle ägna tiden framför datorn kunde det heller inte bloggas! Här kan ni iaf se gårdagen i bilder vilket är mycket roligare än en massa babbel om vad som hände ;)


Erika förstörde ett glas!


Plugg :)


Passade på att snögga till mig innan jag skulle vara värd på Friskis & Svettis.


Här i datorn kan jag se vad alla medlemmar heter och vad de har för personnummer! Vissa ser mycket äldre/yngre ut än vad de egentligen är! Vilken förmån jag har som värd, haha!


Haha, passets låt är "Motionera" med Martin Svensson, han som sjunger" Du är så yeah yeah, wow wow". Han sjunger om att han inte vill träna, om anorexi, om chips och om allt annat som inte hör till träning!





Dagens usch

Fick precis reda på att en av mina klasskamrater INTE tvättar händerna efter sitt toabesök! Inte okej!

Älska alcogel <3





Dagens frågeställning

Krönikebrunnen står på ett av Skaras torg och pryds av flera kända snubbar. Bland annat Jesus! Men vad är det egentligen som mannen gör i Jesus skrev? ;)





Huvudvärk

I flera dagar har jag haft en ovanligt konstig huvudvärk! Smärtan har spridits från tinningen, in bakom örat och upp till en viss punkt i huvudet. Jag har under dessa dagar sovit med blekskenor i både under- och överkäken hela nätterna och jag har haft jätteont i huvudet när jag har vaknat.

Förklaringen enligt mamma är att jag trycker ihop mina käkar vilket kan stämma helt och hållet. För när mamma undersökte mina tänder senast såg hon att mina framtänder i nederkäken var slitna och hon menade på att jag både trycker ihop och gnisslar tänderna på nätterna.

Så nu ska mami fixa en slags avlastningsskena för överkäken när jag sover! Det låter ju toppen :)




 


Dagens ord

I vissa situationer behöver man bara ändra sitt beteende. Inte sin personlighet.



Soliga måndag

Halv nio satt jag i skolan tillsammans med Fia för att räkna. Tro det eller ej men vi räknade konstant fram till halv tre, dvs. sex hela timmar!


2569.... eller?


Nu kan man knappt ta sig fram! Sjukt mycket snö på baksidan av skolan! Och det ska tydligen komma ännu mer dagarna framöver... Hoppas verkligen att detta inte hindrar min resa till Göteborg i helgen. Hoppas!


Henry's :)



Med alla resplaner i bakhuvudet beslöt jag mig till slut för att göra något åt saken! Jag åkte till Meddo och fyllde på mitt medlemskort med 300 kronor och det bästa av allt var att man får 90 kronor extra varje gång man fyller på för så mycket. Jag slumrade faktiskt till och jag tänkte tillbaka till fjolårets resa till Thailand! :)



-21,7

När man fryser vill man ha värme, så därför föreslog Erika att vi och några vänner tillsammans ska ut och resa till varmare reddgrader. Hon hittade ett himla bra erbjudande på en resa till Cypern! Notan hamnar på 4 700 kr och då ingår ALLT! All inclusive <3

Fast, vi kommer inte resa förrän vecka 34 men då har vi ju i alla fall något att se fram emot :)







Strul!

Gårdagen bestod till mesta dels av strul. Jag kunde varken lägga över bilder från mobilen till datorn eller ladda upp bilder eller inlägg på bloggen :(

Nu ska jag till skolan för att plugga!

Avslutar med en bild på Majsan! Trevlig måndag ;)





Timoteij till Oslo!

För alla er som vill att Timoteij ska ta hem allt i Globen har jag nu startat nu en grupp på Facebook som kallas för "Timoteij till Oslo!" Nu gäller det bara att få med så många medlemmar så möjligt och att dem i sin tur bjuder in sina vänner!

Vad väntar ni på? Bjud in ;)





Kom kom kom!

Direkt efter att Måns bekräftade att Timoteij hade fått flest röster kunde man läsa följande på Aftonbladets hemsida:

"Timoteij? Pressrummet svimmade!"




Kvällens skräll!

Jaha, nu funkar det inte att besöka Timoteijs hemsida. Är den kanske överbelastad? Haha





Efter stormen!

Är verkligen sjukt glad just nu! Känns som om jag kan leva på den här känslan väldigt länge! Timoteij <3

Läste precis på Aftonbladets hemsida att en tidigare undersökning visade att Darin skulle få 40 % av alla röster följt av Alcazars 20 %. Men Timoteij vände upp-och-ned på pannkakan, det kan ingen förneka!

Både Alcazar och Darin var favorittippade och jag blev så himla glad när Alcazar inte gick vidare till final. Det kändes som att de hade ställt in sig på att gå direkt vidare till finalen men de var bara wasted time för deras del. *Skadeglädje*

GRATTIS BODIL <3 <3 <3


JAAAAAAAAAAAA

TIMOTEIJ GICK DIREKT TILL FINAL OCH DE FICK FLEST RÖSTER AV ALLA BIDRAGEN! <3<3<3 SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!



099-202 06

Fyra snygga tjejer behöver din hjälp!

Ring och rösta! <3

099-202 06






Kom

Kom kom kom medan som-sommaren ännu hänger sig kvar. Medan natten ännu är ung och vår längtan lockar och drar. Kom kom kom det finns dom dom dom som ser chansen glida förbi. Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli ♥





Live bakom scenen!

www.svtplay.se

Live bakom scenen i Scandinavium just nu! Vissa har inte ens fattat att det finns en kamera som filmar alla som går förbi, haha! En del gör verkligen saker man inte borde göra framför kameran. Typ som att klia sig på olämpliga ställen ;)

Andreas från Alcazar och Darin var två av de kändisar som susade förbi...







Dagens möbel

Nyhet våren 2010! Vad tycks?





Lördag

Det tog två timmar för mig att få iordning på alla de papper som tillhör kursen Ekonomistyrning 1! Tidigare har alla föreläsningar, anteckningar och uträkningar legat i en enda stor oordning i min väska men nu sitter alla papper snyggt och prydligt i en pärm! :)

Är verkligen jättesugen på att dra till gymmet eller till badet men allt snöande sätter stopp för det. Typiskt! När jag för en gång skull vill träna!

Kvällen kommer bestå av skratt och glada miner när familjen Müller kommer in på middag! Och ni får definitivt inte missa Melodifestivalen med Timoteij! ;)





Snökaos

Jag gillar snö men nu vill jag ha vår!

Idag skulle det komma runt 3 dm snö och med tanke på hur mycket snö som redan finns kommer man inte kunna ta sig fram. Att köra bil är ingen idé, så jag och mamma kommer tråkigt nog inte kunna gymma idag. Men men, då är det bara att ta fram pluggsakerna! ;)



Nattens djupsömn

Inatt sov Majsan vid mina fötter och jag tycker verkligen att det är hur mysigt som helst. Dock tyckte nog inte hon det inatt då hennes husse råkade sparka ned henne från sängen! :(

Fast jag antar att hon klarade fallet bra, för när jag kollade ned på golvet låg hon i sin vanliga sovposition Sweet :)


Blekning

Har precis satt in en tandblekning innan jag ska lägga mig! Tur att man har en mamma som är tandsköterska <3

Natti :)






Dolda jobb samlas

Många jobb utannonseras aldrig utan tillsätts genom vänner och bekanta. Men saknar du de rätta kontakterna är det svårt att veta var jobben finns! Testa då sajten www.doldajobb.se 



Där kan du se skvaller om föräldraledigheter och otillsatta tjänster för att sedan skicka in en spontanansökan. Eller varför inte tipsa om jobb du känner till? :)



Dagens "men åååhh"

Mina möbler går tillbaka till Ludvig den 14:de.
Förstå mig rätt.
Om Ludvig inte får pengar innan den 14:de går möblerna tillbaka.





Timoteij

Imorgon är det återigen dags för Melodifestivalen och den tredje deltävlingen hålls i härliga Göteborg!
Tävlar gör bl.a. Darin och Alcazar samt tjejgruppen Timoteij som läser sista gymnasieåret på Music and Production här i Skara.

Jag önskar er alla tjejer ett STORT LYCKA TILL och jag hoppas verkligen på att ni går vidare till final!

RING OCH RÖSTA (Y)

www.timoteij.se





Jag måste bara få bjuda på en gammal bild från högstadiet när Bodil tänjer ut sin kropp ;)



xoxo


Vaccination

Om en dryg timme ska jag åka till djursjukhuset med min lilla kisse då hon ska bli vaccinerad. Hon hatar både att åka bil dit samt att visats på djursjukhuset. I hennes journal står det att hon är en "agressiv honkatt" vilket hon egentligen inte är men som hon alltid är när hon är på diverse undersökningar eller vaccinationer. Hon fräser mot personalen, kissar ned sjukhusets väggar och skriker som en gris i knipa!

Och då är det verkligen tur att hon har mig som mentalt stöd. Förra gången när hon skulle få spruta blev Majsan så arg att hon var tvungen att lindas in i en handduk och sättas i en bur för att personalen skulle kunna ge henne sprutan. Fast det lyckades dom självklart inte med! Så då fick hennes underbara husse rycka in som stöd.

Jag fick lyfta upp henne och då kunde personalen ge henne sprutan. Det kallar jag en trygg och säker famn :)



xoxo


IQ

För ett år sedan gjorde jag ett IQ-test hos Mensa och då hamnade mitt resultat på ynka 93. Ett år senare, alltså nu, ligger det på 122. Tänk, nästa år kommer jag vara dundersmart vid den här tiden ;)


 

 


Dagens ord

Använd Pampers, de är skitbra!



Skrattande fåglar!

http://skrattandefaglar.se/

Jag älskar den bloggen! Gosh! <3











xoxo





Alla dessa säsonger...

Okej, jag vill inte låta klagande men jag måste bara få säga vad jag tycker!

Jag tycker det känns fel att fortfarande kunna handla Coca-Cola-flaskor (och andra artiklar för den delen också) som är prydda med tomtar. Visst, ingen vinner på att kasta läsken då innehållet fortfarande är drickbart MEN visst känns det lite fel på något vis att köpa en produkt som framstår som "gammal"? (Hittade inget bättre ord, haha)

Varför kan företagen inte bara tillverka mindre antal med säsongstryckta saker på? Då slipper man onödiga lager med restvaror som ingen har velat köpa men som ändå står framme i butiken. Kanske bara jag som lägger märke till sånt här men jag tycker att det känns dumt då julen verkligen inte är aktuell längre.

Så! :)



xoxo



Vår välklädda torsdag!

Dagen började med en två timmar lång räkneövning i ekonomistyrning och det var även idag som vi för första gången fick träffa kursens lärare i verkligheten! Tidigare har vi bara sett hennes föreläsningar via telebild men idag fick vi chansen att ställa frågor om sådant vi hade kört fast på. Och jag måste påpeka att vi var mycket tacksamma att hon tog sig den tiden med oss!

På Henrys fick det bli en underbar lunch med Erika och Sofia som sällskap och vi fortsatte sedan dagen med att plugga inför de kommande tentorna!






Kvällen ska väl spenderas med att plugga inköp och varuhantering, xoxo ;)



Dagens färgklick

Kvinnan på bilden bär en mössa MEN jag trodde från början att det var hennes hår! Eller, vem vet? Det kanske är hennes riktiga hår ;)





Dagens pose!

Gick på stan med Erika då jag fick syn på att en liten skyltdocka stod och kliade sig där bak! ;)





BCPs klassfest










Dagens ord

En chef är en person som kan se allt från två håll: sitt eget håll och fel håll.



Andas rätt - slipp smärta

Lär dig att andas rätt så mår du bättre och slipper ha ont. Vuxna tar i genomsnitt 12-18 andetag per minut. Men nu visar en amerikansk studie att de som halverade antalet andetag klarade av högre smärtnivåer under en längre tid, skriver MåBra.

Hur många andetag tar du? ;)



... Har du en tändare?

Cancerpinnar, spika kistan eller kremera sig levande... Kalla det vad du vill. Men det blir absolut inte mindre farligt för det. Jag förstår inte hur folk kan dra i sig en massa gift som de, så fint uttrycker, är "beroende" av. Och utöver det farliga så är det dyrt plus att andra ofrivilliga människor i ens närhet utsätts för all den rök som uppstår!

Fick precis reda på att 25 % av Sveriges alla studenter röker. Den enda som vinner på all rökning är företagen som tillverkar all cigg!

Själv har jag aldrig provat och jag har verkligen inga tankar på att börja för den delen heller. Jag hör dagligen folk som beklagar sig över att de inte kan sluta röka, men hur svårt kan det egentligen vara? Är man tillräckligt bestämd funkar allt.

Just det, TILLRÄCKLIGT bestämd!





Dagens ord

Känns dit liv alltför säkert? Gör något farligt!



En bloggpresent!

Idag fick jag en present av en läsare och jag blev skitglad!

En påse med lysmelk från Karamellkungen är aldrig fel! ;)

TACK <3





...En rolig grej!

Idag när jag satt på tåget på väg hem från Åmål hörde jag en kvinna säga till konduktörskan att "toadörren har varit jättelåst länge nu".

Jättelåst, höhö!



Bilder från klassfesten!

Festen blev lyckad och det var kul att i stort sett alla kom! Imorgon ska det hämtas ut framkallningar från engångskamerorna så antagligen kommer jag lägga ut fler bilder från kvällen ;)


Jag och Erika hålle rpå att blåsa upp alla de 400 ballongerna. Fast del blev "bara" 378 då en del smällde :(

Pre party!





 


Fucking Åmål

Har idag åkt till Åmål av den anledningen att jag ska på dop! En liten Vilja ska döpas imorgon:)

Nu ska jag skotta snö och sedan blir det myspys med vännerna framför Melodifestivalen! Måste bara få påpeka att mina nyrullade chokladbollar är smaskens! ;)



Party party

Tre tårtor är bakade och 17 liter popcorn är poppade! Nu måste jag, Fia och Erika göra oss iordning för att sedan gå till skolan och ha lektion. Kommer i stort sett bli en heldag med klassen!
Vi fyra är föreläsningen slut och vid sex ska festen börja. Och där emellan ska mat från en cateringfirma hämtas, dukning ske samt möta upp kvällens DJ som ska sköta musiken!

Här ser ni hur lokaeln såg ut innan vi pimpade den ;)





Kladdig överraskning!

Överraskning inför klassfesten ;)

Måste passa på att tacka för alla mail angående förslag till leken som jag ska hålla i! Kvällen kommer bli mer än lyckad! Tack och Pusss





Torsdagsmys!

Ligger framför datorn på min medtagna madrass hemma hos Fia och proppar i mig en massa onyttigheter! Givetvis är Erika med och försöker få oss andra att börja gilla Gossip Girl...

Imorgon är det klassfest och vi har pyntat festlokalen hela eftermiddagen. 478 munblåsta ballonger, ljusslingor och en himlans massa serpentiner får det hela att se ut som ett barnkalas. Hoppas klassen gillar det ;)

Hittade två trevliga bilder från två helger sedan då jag, Fia och Erika bodde på Gothia Towers i Göteborg. Hoppas verkligen på en favorit i repris!







Jaahooo!



Nu kan jag sälja den här boken eftersom att jag har fått VG i Organisation och ledarskap! Så var ännu en kurs avslutad ;)



En snabbis!

Jag har inte pratat med min grannfru från arton månader - jag vill inte avbryta henne.



Klassfest för BCP!

För er som inte vet läser jag Butikschefsprogrammet i Lidköping och på fredag ska vår lilla klass ha vår alldeles första klassfest. Vi kommer sammanlagt bli 16 personer och man skulle kunna kalla oss alla för eliten då vid från början var 40 stycken. Lite som Robinson faktiskt. Den enda skillnaden är att vi inte lider av matbrist, lever på en exotisk ö eller röstar ut varandra. Det har de som hoppat av klarat av så bra själv ;)

Jag sitter med i festkommitén som i stort sett består av halva klassen och min uppgift inför festen är att fixa ihop en lek. Och den här leken kommer gå ut på att man under kvällens gång ska utföra ett slags uppdrag som de andra ska försöka lista ut. Alla kommer att få varsitt kuvert med en mening skriven på en lapp som de absolut inte får visa för någon annan. Det kan t.ex. stå att man under kvällens gång ska;

"... Ständigt berätta om hur synd det är om ens hund/katt som är ensam hemma."

"... Ständigt haka upp sig på ordet absolut."

"... Ständigt återkomma till hur mycket ZUMBA (ett dansprogram på tv) har hjälpt dig att gå ner i vikt."


Eftersom att vissa klasskamraten läser bloggen tänker jag definitivt inte avslöja vilka det egentligen ska stå på lapparna men jag var bara tvungen att ge er ett smakprov ;)
Samtidigt börjar min fantasi ta slut så om ni har något förslag på uppdrag får ni jättegärna skicka iväg ett mail till [email protected]



Externredovisning

Äntligen har slutresultatet för kursen Externredovisning lagts ut på skolans hemsida. Och jag blev godkänd! Känner en enorm lättnad då jag kan fortsätta att fokusera på de nuvarande kurserna istället för att dränka mig i de gamla böckerna och skriva en omtenta!

Nu gäller det att fortsätta med att hålla disciplinen ordentligt i tyglarna. Men med en ytterligare kurs avslutad ökar min motivation ;)

Yippie!



Den fantastiska bikarbonaten!

Ni har alla säkert en burk eller påse med bikarbonat där hemma i skåpet som bara står och samlar damm. Om ni nu inte är väldigt flitiga med bakningen det vill säga. Men, finns det något annat bikarbonat är bra än vid bakning? Ja!

Här kommer några tips om hur man på ett lätt, enkelt och miljövänligt sätt kan få både rent, få bort dålig lukt samt acne med hjälp av bikarbonat!

Trolla bort matrester på disken! Strö lite bikarbonat över smutsiga tallrikar innan du sätter på diskmaskinen.  Eftersom det mesta av smutsen försvinner redan under försköljningen, kan du minska dosen av diskmedel, som ofta är dyra.

Luktar det vitlök om dina händer? Gnid in händerna med lite bikarbonat när du skurit vitlök och skölj med kallt vatten. Lukten försvinner omedelbart! Strö även bikarbonat över dina skärbrädor för att ta bort lukten.

Snittblommor håller sig vackra längre om du tillsätter 1/4 tsk bikarbonat i vattnet.

Oönskad mossa? Häll bikarbonat direkt på mossan och efter ett tag försvinner den!

Lätt magont kan lindras med en nypa bikarbonat och en nypa salt i en kopp med te. Lindrar omdedelbart en orolig mage.


Acne? Blanda bikarbonat och vatten till en pasta. Den ska vara tjock nog för att kunna rullas till små bollar. Tryck bollarna mot de drabbade områdena och låt dem verka så länge som möjligt. Det torkar ut varbildningen, dödar alla bakterier och lämnar inga ärr. Upprepa tills finnarna är borta.



 






Mondaaay

Kvällen kommer att fördjupas i Ekonomistyrningsböckerna. Har fått en otrolig motivationskick av en tjej i klassen idag ;)

För övrigt kommer min Externredovisningstentamen tillbaka imorgon och jag hoppas verkligen på att jag är godkänd. Läraren har redan berättat att de flesta är underkända men jag vore så himla tacksam om jag slapp göra en omtenta. Det passar mig verkligen inte i tiden!







Söndag!

Veckans sista dag benämns som söndag. Och det är precis vad det är för dag idag! För de flesta innebär den här dagen vila, men kan lika gärna förknippas med ångest. Söndagsångest!

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i söndagar. Ordet söndag i mina öron är förknippat med något negativt och det sitter fortfarande i. Den främsta anledningen är nog att söndagen oftast blir en sådan kontrast i jämförelse med lördagens alla tillställningar.

Men självklart tackar jag inte nej till lite ledighet ;)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0